Het kamp

KAMP 2020: Alles wat je moet weten vind je in ons Kampinfoboekje!

Wat?

Ieder jaar trekken we met de hele Chiro op kamp. We blijven steeds binnen België en de locatie varieert. Het zijn 10 (voor wemels en ribbels 7) onvergetelijke dagen vol avontuur en schitterende momenten. Denk maar aan met de hele Chiro samen eten in een grote tent, elke dag een toneel, dagtochten, tweedaagses, droppings... Voor velen is het kamp hét hoogtepunt van het jaar. Omdat het belangrijk is met een hechte groep te vertrekken op kamp verwachten we wel dat leden ook doorheen het jaar voldoende naar de Chiro komen.

Wanneer?

Steeds de eerste 10 dagen van augustus. Dit is dus ofwel van 1-11 augustus of van 31 juli t.e.m. 10 augustus. Aspi's vertrekken een dagje vroeger om alles klaar te zetten, Wemels en ribbels vertrekken 3 dagen later omdat voor hen 10 dagen nog wat lang is.

Kampinfoboekje

Hier vind je het kampboekje: COMING SOON

Corona

Het zal dit jaar uiteraard een volledig ander kamp zijn dankzij COVID-19, wat niet wil zeggen dat het niet minstens zo leuk zal zijn! Wil je meer te weten komen over de nieuwe maatregelen en het verloop van het kamp, lees dan zeker de Coronabrief.

Attest ziekenfonds, OCMW...

We gebruiken vanaf nu een universeel attest van de Chiro voor de terugbetalingen van lidgeld/kampgeld van ziekenfonds,OCMW,...