Het kamp

KAMP 2019: Alles wat je moet weten vind je in ons Kampinfoboekje!

Wat?

Ieder jaar trekken we met de hele Chiro op kamp. We blijven steeds binnen België en de locatie varieert. Het zijn 10 (voor wemels en ribbels 7) onvergetelijke dagen vol avontuur en schitterende momenten. Denk maar aan met de hele Chiro samen eten in een grote tent, elke dag een toneel, dagtochten, tweedaagses, droppings... Voor velen is het kamp hét hoogtepunt van het jaar. Omdat het belangrijk is met een hechte groep te vertrekken op kamp verwachten we wel dat leden ook doorheen het jaar voldoende naar de Chiro komen.

Wanneer?

Steeds de eerste 10 dagen van augustus. Dit is dus ofwel van 1-11 augustus of van 31 juli t.e.m. 10 augustus. Aspi's vertrekken een dagje vroeger om alles klaar te zetten, Wemels en ribbels vertrekken 3 dagen later omdat voor hen 10 dagen nog wat lang is.

Kampinfoavond

In mei organiseert de leiding een heuse kampinfoavond. Hier kom je het thema te weten en kan je al je vragen stellen. Ook checken we even je medische fiche en kan je je meteen inschrijven. Het is belangrijk hier even heen te komen, ook als je al wat jaren in de Chiro zit!

Hier vind je het kampboekje: Kampinfoboekje

Attest ziekenfonds, OCMW...

We gebruiken vanaf nu een universeel attest van de Chiro voor de terugbetalingen van lidgeld/kampgeld van ziekenfonds,OCMW,...  Het attest voor het kamp 2017 vinden jullie bij de kampfoto's.  Je hoeft dus geen attest bij leiding/VB's af te geven om dit nadien terug te krijgen.