Dia-avond

Beste Chirovrienden

Omwille van de huidige maatregelen zijn we genoodzaakt onze dia- en spaghettiavond 2020 uit te stellen naar een later moment, waar we jullie graag op een veilige manier ontvangen.
Van uitstel komt geen afstel!

 

Ook dit jaar nodigen wij jullie graag uit op onze dia- en spaghettiavond. Zoals jullie misschien al weten, organiseren de Aspi’s van Chiro Sint-Job ook dit jaar een gezellige dia-avond waar we met z’n allen kunnen terugblikken op de mooiste en grappigste kampfoto’s van 2020. Jong en oud, klein en groot, iedereen is welkom om samen de leukste kampherinneringen boven te halen.

Omwille van de huidige corona-situatie zijn we genoodzaakt onze dia- en spaghettiavond wat anders te laten verlopen. Zo zullen we twee momenten organiseren waar iedereen met de nodige afstand kan plaatsnemen en eten. Op zaterdag 21 november 2020 zal ons spaghettifestijn doorgaan vanaf 18u en op zondag 22 november 2020 vanaf 12u30.

Voorafgaand aan de dia-avond kunnen jullie ook genieten van ons heerlijk spaghettifestijn. Wij bieden 2 soorten pasta’s aan (voor ieder wat wils) en voorzien deze menu ook aan kinderprijzen.

 

Praktisch

Inschrijven

De inschrijvingen zullen spoedig opengesteld worden.

Assortiment

Ons assortiment omvat 2 soorten pasta.  Je kan kiezen tussen spaghetti bolognaise of pasta pesto. Eens de pasta is gekozen kan er gekozen worden tussen een gewoon menu of een kindermenu (voor kinderen onder 11 jaar). Het standaard menu zal 8 euro gaan kosten en het kindermenu is 5 euro.

 

Afkorting Pasta

Kindermenu (onder 11 jaar)

Prijs
KBol Spaghetti bolognaise   € 5
Bol   € 8
KPas Pasta Pesto   € 5
Pas   € 8
       

Heb je nog vragen, dan kan je terecht bij: ella.claes2000@gmail.com