Dia-avond

Beste Chirovrienden

 

Ook dit jaar nodigen wij jullie graag uit op onze dia- en spaghettiavond. Zoals jullie misschien al weten, organiseren de Aspi’s van Chiro Sint-Job ook dit jaar een gezellige dia-avond waar we met z’n allen kunnen terugblikken op de mooiste en grappigste kampfoto’s van 2019. Jong en oud, klein en groot, iedereen is welkom om samen de leukste kampherinneringen boven te halen.

 

Voorafgaand aan de dia-avond kunnen jullie ook genieten van ons heerlijk spaghettifestijn. Wij bieden 3 soorten pasta’s aan (voor ieder wat wils) en voorzien deze menu ook aan kinderprijzen.

 

Praktisch

 

Gelieve voor 17 november in te schrijven voor het spaghettifestijn. Dit doe je door het gepaste bedrag over te schrijven naar ons secretariaat: BE35 7512 0093 5237 In de mededeling van de overschrijving vermeld je de volgende zaken:

Bijvoorbeeld

“Pasta 2019 – Lune Anné - 2x Bol, 1x Pas, 1x Kmac, 1x Kbol”

 

Assortiment

Ons assortiment omvat 3 soorten pasta.  Je kan kiezen tussen spaghetti bolognaise, pasta pesto of macaroni kaas & hesp. Eens de pasta is gekozen kan er gekozen worden tussen een gewoon menu of een kindermenu (voor kinderen onder 11 jaar). Het standaard menu zal 8 euro gaan kosten en het kindermenu is 5 euro.

 

Afkorting Pasta

Kindermenu (onder 11 jaar)

Prijs
KBol Spaghetti bolognaise  X € 5
Bol   € 8
KPas Pasta Pesto  X € 5
Pas   € 8
KMac Macaroni kaas & hesp  X € 5
Mac   € 8

 

Heb je nog vragen, dan kan je terecht bij: lune_anne@hotmail.com of thomasvandoninck@msn.com